Weboldal címe
Weboldal alcíme
Akciók
www.potenciacentrum.hu

Potencia és libidó problémák megoldása gyógyszer nélkül, véglegesen!

Ha potencia vagy erekciós problémákkal küzdesz, akkor el kell olvasnod minden sorát ennek az üzenetnek...

 Hogyan számolj le a potencia problémáddal egyszer és mindenkorra?

Egy Magyarországon kevesek által ismert megoldás mutatok, amit Te is sikerrel használhatsz arra, hogy végre meglepően gyorsan megszabadulj a potencia problémától és a merevedési zavartól.

Kedves potencia problémával küzdő barátom!

Fel szeretnék tenni neked egy fontos kérdést:

KOMOLYAN készen állsz rá, hogy a lehető leghamarabb túl legyél a merevedési gondokon és a szégyenkezésen?

Őszintén bízom benne, hogy így van, mert hamarosan fel fogsz fedezni egy meglehetősen egyedi lehetőséget, ami segít abban, hogy az erekciód újra megfelelően működjön.

Szóval, készen állsz?

Higgy nekem, jobb, ha készen állsz... mert ez olyasmi, ami úgy oldja meg hosszú távon a problémádat - és közben az egészségedet is javítja -, mint eddig még semmi más.

Mondom, hogyan...

Máté Richárd vagyok, Tudati Technológia specialista, agytréner.

2012 óta foglalkozom a Tudati Technológiával, amelyet a NASA számára fejlesztettek ki és eddig már világszerte számos sikert ért el, és az elmúlt évtizedekben már Magyarországon is számtalan esetben bizonyított.

Eddig több osztálynyi tanulási problémás gyereket segített a módszer 30 – 40 %-al nagyobb hatékonyságú tanuláshoz és tanulmányi eredményjavuláshoz, jelentős számú diszlexiás és diszkalkuliás gyerek lépett túl a problémáján, profi sportolók értek el a használatával kiemelkedő eredményeket, üzletemberek nyerték vissza az életüket általa és világszerte használják a gyógyításban is.

És igen, a „férfi problémák” terén is kimagasló eredményeket értünk el. Nyilván érdekel, hogy kik vettek már részt a programjainkon, ám éppúgy, ahogy a Te nevedet is teljes titokban tartjuk majd, az Ő esetükben is köt minket a titoktartás.

Nézd, ez egy bizalmi dolog, 100% diszkréciót ígérünk és ezt minden esetben szigorúan be is tartjuk. Felsorolok pár területet, ahol jelentős sikereket értünk el, és amelyek – ha erekciós problémád van - nagy valószínűséggel téged is érintenek…

 • stressz oldás
 • alvászavar
 • önértékelési problémák
 • depressziós tünetek
 • energia hiány
 • munkahelyi problémák
 • döntésképességi gondok
 • koncentrációs problémák
 • erekciós gondok


Hogy a Te problémád mennyire nem egyedi, azt jól mutatja, hogy amikor szeptemberben egy nemzetközi konferencia meghívott előadójaként a diszlexiáról beszéltem, megemlítettem a potencia problémákat is, mint olyan területet, ahol sikereket tértünk el.

Nos, elárulom, hogy a következő előadás csúszott kissé, mert annyian akartak beszélni velem – és nem csak férfiak – arról, hogyan, miképp és mennyi idő alatt… és persze nem a diszlexiáról…

Előfordulhat, hogy még soha sem hallottál rólam, ami nem csoda. Az az igazság, hogy nem vagyok amolyan „melldöngető guru” típus, aki úton-útfélen azt kiabálja, hogy „mekkora ász vagyok”.

Ám nemrég történt valami, ami arra késztetett, hogy tömegekhez juttassam el a hírünket.

Mondom, miről van szó...

Amikor én magam először találkoztam a Tudati Technológiával, illetve a fény és hang készülékekkel, kicsit tamáskodtam. Én akkor már huszon éve relaxáltam minden nap, mondhatom, hogy volt gyakorlatom benne. Mit adhatna nekem ez a dolog?

Az illető, aki beszélt a Tudati Technológiáról mutatott egy készüléket és elmondta a rövid sztoriját is.

A Tudati Technológiás eszközöket a NASA számára kezdték el kifejleszteni még a 80-as évek végén az USA-ban és Kanadában.

A NASA-nak az azért volt szüksége a Tudati Technológiára, mert az űrhajósok nem tudták az elméleti anyagot a fizikai felkészítés ideje alatt elsajátítani. Aztán a 90-es évtized az agykutatás évtizedének lett nyilvánítva az USA-ban, így aztán a NASA számára ötvözték a legújabb agykutatási eredményeket az informatikai fejlesztésekkel, és megszületett az első Tudati Technológiás eszköz.

DE várj! Most jön a lényeg!

Amikor az űrhajósok elkezdték használni a Tudati Technológiás eszközöket, kiderült, hogy a különböző agyterületeket megmozgató fény és hang készülékek oldják a stresszt és segítenek a depresszión is (az űrbe készülő anyukának hiányoztak a gyermekei).

Aztán az eszközöket a bennfentesek otthon is elkezdték egyre többen használni.

Ismered azt a viccet, hogy honnan tudja egy férfi, hogy már elmúlt ötven? Hát abból, hogy reggelente a dereka merevedik.

Nos, egy szép napsütéses nyári hajnalon a Tudati Technológia használók közül olyas valakinek támadt reggeli merevedése, aki már azt is elfelejtette, hogy egy nő mikor váltott ki belőle bármit is…

Na, de nézzük meg magát a problémát is, azt hogyan jutott el idáig!

Ott volt egy helyzetben, amikor teljesíteni kellett volna, de valahogy mégsem ment. Kívánta a partnerét, és szeretett volna örömteli időt tölteni vele, de hiába a látvány, az illat, az érintés, odalent semmi sem moccan. Vagy, ha igen, akkor alig, legfeljebb csak egy – két percre.

És akkor rá tört a szorongás, a már megint érzése. Aztán jött a magyarázkodás és a megszégyenülés.

Aki élt már át hasonlót, tudja, miről beszélek.

Amikor én egy válást követően 2012-ben elkezdtem használni egy Tudati Technológiás eszközt, akkor a stressz oldás mellett több „mellékhatást” is tapasztaltam. Az egyik az volt, hogy rövid idő alatt újra olyan fickós lettem, mint sokkal korábban. Nocsak, gondoltam, ez már valami!

Aztán elmentem egy tréningre, és a trénernek – aki a magyar Tudati Technológia egyik vezető egyénisége, és ma már a menteromnak mondhatom – a szünetben elmeséltem, mit tapasztaltam.  Először csak sejtelmesen mosolygott, aztán annyit mondott, majd a master kurzuson megtanulod…

A mastert is nála végeztem el, és volt szerencsém megfigyelni egy multinacionális cég második emberének a vergődését ezen a területen.

A vezérigazgató problémája az volt, hogy a stressz miatt az ágyban már nem tudott teljesíteni. A második felesége viszont vagy 30 évvel fiatalabb volt, mint ő. És már két éve, csak alvásra használták az ágyat.

A mentoromhoz egy potencia problémákkal foglalkozó urológus küldte, mert ő már az eszköztára végére ért.

A vezér bizony el volt keseredve. Imádta a fiatal feleségét és gyereket is terveztek, de úgy nagyon nehéz, hogy már évek óta semmi nem történt közöttük.

A mentorom megcsinálta a számítógépes felmérést, aztán az eszközös felmérést a kikérdezéssel, végül felállította a programsort, amin a vezérnek végig kellett mennie.

A férfi persze nem hitt a Tudati Technológiában és az időt is sajnálta rá. De ott volt a fiatal felesége, aki már két éve várta, hogy teljesíteni tudjon végre.

El tudod képzelni, milyen kínban volt?

És ez volt az utolsó lehetősége. A mentorom nem köntörfalazott, elmondott mindent, ahogy kell és tett neki egy javaslatot.

Ahogy mondtam, szerencsém volt végigkövetni az egész folyamatot, és bevallom, a mai napig én is ezt alkalmazom (sikerrel) azoknál, akiknek tréninget tartok.  De ne szaladjunk ennyire előre.

A vezér betartott mindent, és minden egyes tréning alkalmon megjelent. És amikor letelt az egy hónap, kicsit pironkodva állt a mentorom elé.

Mindent köszönök. Már az idejét sem tudom, mikor voltam ilyen formában az ágyban! Nem tudok minden nap, vagy minden másnap idejönni tréningre, ezért bármibe kerül is, szeretnék venni egy készüléket! A feleségemnek viszont van egy kérése, mégpedig az, hogy annál, amit a tréningen használtam, egy gyengébb készüléket vegyek!

Érdekel, mit javasolt neki a mentorom a felmérés után?

Nos, a javaslat egy Potencianövelő Agytréning volt, amit egy Tudati Technológiás eszközzel viszünk végig.

Huh, kicsit elkanyarodtam a titkot felfedező férfitól.

Gondold el, hogy mit érzett Ő, aki először jött rá, hogy … hogy, a varázsceruzája egy évtized után hirtelen újra működik.

Lázasan kutatni kezdett az életében, hogy mit csinált másként, de semmi. Ugyanazt ette, amit addig. Ugyanazt a munkát végezte, mint addig. Ugyanazokat a dolgokat tette, amit addig. Akkor mégis mi történt.

Aztán ránézett a Tudati Technológiás eszközre és rádöbbent az igazságra. TE JÓ ÉG! Ez a kütyü volt a „tettes”!

Előkapta a programsort, és elkezdte tanulmányozni, hogy mi is történhetett, de őszintén szólva fogalma sem volt róla. Az ugyanis csak számok sora volt.

Olyanok voltak oda írva, hogy: 6. energia töltés, 2 Hz; 11. stresszoldás, 7 Hz; 13. földrezgés (Schumann), 7,83 Hz… Tisztára, mint egy titkosírás.

Összekapta magát és bevágtatott a munkahelyére. Kiderítette, hogy a gyártónál ki az illetékes a programokért és bevágta magát az autójába.

De hiába találta meg az emberét, ő sem tudott erről igazán sokat. Hiszen az illető egy informatikus volt, akinek az volt a dolga, hogy a programok az eszközökbe kerüljenek. A titokról fogalma sem volt.

Ami persze teljesen oké, MERT A TITOK AZ EMBERI AGYBAN VAN!

De ehhez már egy agykutató kellett. Nem csigázlak tovább, emberünk végül eljutott az agykutatóhoz, aki a programok összeállításáért felelt. És végre kiderült mi történt.

Ahogy a Tudati Technológiás eszköz az agyat átmozgatta – pontosan úgy, ahogy egy erőnléti tréner a sportolók testét -, az agy azon területeit is mozgásra bírta, amelyek azért felelősek, hogy a szervezetünk úgy működjön, ahogyan kell.

És hát mi más dolga lenne egy varázsceruzának, minthogy rajzolni lehessen vele?

Persze vannak miértek is. Tudtad azt például, hogy jelenleg nincs egyetlen piacon lévő altató sem, ami delta szintig le tudná vinni a pihenni vágyó embert? Pedig pont azért kapja be a pirulát, hogy jól aludjon.

Nos, aludni fog… csak nem jól, mert az alvási fázisoknak egy nagyon fontos eleme a delta – azaz a mélyalvás. A Tudati Technológiás eszköz viszont minden gond nélkül bárkit delta szintig visz.

Hogy mi ennek a jelentősége? Ó, igencsak sok. Például annyi, hogy a delta szakaszban töltődünk fel energiával. Ha nincs delta, nincs energia. Ha nincs energia… kapizsgálod már?

Aztán jött a következő. Bizonyos agyi aktivitásoknál az agyban olyan neurotranszmitterek keletkeznek, amelyek… amelyek azért felelősek, hogy az agy utasításai eljussanak a megfelelő szervhez.

Nos, kicsit gondoljunk bele, hogyan is indul az erekció? Az agyunk felfog egy vagy több ingert –látvány, hang, érintés, illat – és a paraszimpatikus idegrendszeren keresztül kiadja az utasítást a vénáknak a többletvér szállítására, a simaizmok ellazulására, a barlangos testek feltöltődésére, stb.

És mik kellenek a megfelelő parancstovábbításhoz? Eltaláltad, neurotranszmitterek. Amiket az agyad állít elő. Vagy nem. És ha nem akkor… akkor mond csak, hogyan lesz ebből erekció?

Szóval az agykutató sorban rávilágított a lényeges elemekre és végül már teljesen érthető volt a „titok” emberünk számára.

Mármint az, ha erekciót akar, akkor használnia kell azt a kütyüt, a Tudati Technológiás eszközt, mert az olyan aktivitásokat indít el az agyában, amitől merevedése lesz.

Az már csak hab a tortán, hogy közben feloldja a stresszt, helyre teszi az alvászavart és újraindítja az agy öngyógyító mechanizmusát is.

Nos, nézzük, mi az, ami kiderült, és amit a Tudati Technológia adhat NEKED:

 • Egyszer s mindenkorra véget vethetsz a potencia problémádnak
 • Elkerülheted a kínos helyzeteket
 • Elérheted a hatékony erekciót
 • Soha többé nem kell szégyenkezned a varázsceruza kudarca miatt
 • Mindkettőtök örömére bevetheted a már hatékony varázsceruzádat
 • Megmentheted a párkapcsolatodat
 • Visszaállíthatod az önbizalmadat
 • A munkában újra a régi leszel
 • Megszabadulsz a stressztől
 • Véget vethetsz a rossz döntések és a kínos vereségek korszakának
 • Újra jól alszol és feltöltődsz alvás közben
 • Átadhatod a múltnak a nyűgös, fáradt reggeleket és a kedvetlenséget
 • Ismét energikus és tettre kész leszel
 • Leteheted közönyt és a letargiát
 • Visszanyered a magabiztosságodat
 • Véget vetsz a bizonytalankodásnak és a tépelődésnek
 • És… soha többé nem kell a netet bújnod a legújabb kínai „csodaszerekért”


És ez még nem minden...

Minderre nem kell éveket, vagy hosszú hónapokat áldoznod. A potenciád egy hónap alatt helyreáll és olyan jól működik, mint a problémák előtt. Ráadásul mindezt gyógyszer és mellékhatások nélkül, teljesen egészségesen.

És ha ez még nem lenne elég, ha cukorbeteg vagy, vagy magas a vérnyomásod, akkor is működik!

Ja, ezt majdnem elfelejtettem, akkor is, ha nem hiszel benne. Tudod, a föld akkor is gömbölyű, ha a lapos föld hívők ezt nem hiszik el…

Itt van tehát a megoldás...

Bemutatkozik a...

Potencianövelő Agytréning

Mert mindenkinek jár egy esély

Ez a tréning azoknak az embereknek szól, akik potencia problémákkal és merevedési gondokkal küzdenek és szeretnének újra Önmaguk lenni az ágyban és örömöt okozni a partnerüknek és saját maguknak.

Különösen akkor ha...

 • már túlestél az első kudarcon
 • már túl vagy az első magyarázkodáson
 • már átélted az első sikertelenség szégyenét
 • már tartasz attól, hogy megint nem sikerül
 • már voltál az urológusnál és szerinte semmi bajod
 • már tabletta nélkül nem megy
 • magas a vérnyomásod és természetes megoldást keresel
 • cukorbeteg vagy és ez beszűkíti a lehetőségeidet
 • egyszerűen csak szeretnél egy tartósabb és erősebb erekciót


Miért lehet bölcs lépés?

Mert egy valódi tudományos alapra felépített technológiáról van szó, amelynek csak egészséges, pozitív „mellékhatásai” vannak. És amely hosszú távú megoldást kínál a merevedési zavarra és a potencia problémákra.  

Ez azért nagyon fontos, mert a Tudati Technológia segítségével egészségesen szerzed vissza a szexuális teljesítőképességedet. Ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt, káros mellékhatások nélkül.  

Szeretném, ha meglátnád ennek a lehetőségnek az igazi szépségét... és első kézből tapasztalnád meg azokat az előnyöket, amelyeket azok éltek át, akik a Tudati Technológia segítségével már visszanyerték férfiasságukat.

Hadd mutassam meg a részleteket:

 • 21. századi megoldás a potenciád visszaszerzésére
 • Hosszú távú megoldás a problémádra
 • Nem kellenek vegyi készítmények
 • Egy maximum 2 hónap és az erekciód újra a régi lesz
 • Az agyad megfelelő részeit mozgatja át
 • A tiéd lesz az összes pozitív „mellékhatás”
 • Visszakapod az önbecsülésed
 • Személyesen rád szabjuk a programot
 • Nincs szükség előtanulmányokra, mégis működik
 • Visszatér az önbizalmad
 • Az erekció idegrendszeri feltételei helyreállának
 • Kellemetlenség nélkül éred el újra a tartós erekciót
 • A libidód újra éled
 • Újra energikus leszel
 • Helyreáll az öngyógyító képességed
 • Megszabadulsz a stressztől
 • Jó döntéseket hozol
 • Helyre áll az alvásod
 • Harmonikussá válik az agyműködés
 • Az agykapacitásod javul
 • A memóriád javul
 • És… és nem utolsósorban a párkapcsolatod is rendbejön


Szeretnéd tudni Te is ezt...?

Amit a fentiekben olvastál, sokakat megmozgatott, és feltettek jó néhány kérdést is. A legtöbben talán azt kérdezték, hogy vajon nekik is használ-e a tréningünk?

Nos, amennyiben nincs szervi bajod, úgy egészen biztos, hogy igen a válasz. Az agyunk tartalma nem egyforma, a génjeink nem egyformák, de a működési mechanizmusunk az. Így ha te is ember vagy, akkor működni fog. Ufóknál persze erre nincs garancia.

Aztán jött a na, jó, de nekem magas a vérnyomásom. Ami miatt nem kell lemondanod a tréningről, mert az egyik mellékhatás a vérnyomás per értékének a beállítása lesz… de pszt, ez – ahogy a fiam mondta régen – titokos.

És ugyanez vonatkozik a cukorbetegekre is. Ott is van egy pozitív mellékhatás, amit nem is merek leírni, de működik…

De mi van akkor, ha nekem sokszor van fejfájásom. Két jó hírem van, az egyik, hogy ettől nem kell kihagynod a tréninget. A másik, valószínűleg a fejfájástól is megszabadulsz.

Azt írtad, hogy hang és fény együtt, honnan tudjam, hogy nem lesz-e nekem túl erős/túl gyenge? A válasz roppant egyszerű. Minden Tudati Technológiás eszközön van hang és fényerő szabályozás. Még nem találkoztunk olyannal, akinél egyik se lett volna jó.

Biztos, hogy van olyan programotok, ami nekem is használ? A két program „fiókunkban” 37 + 25 program van. És ezeket kombinálni is tudjuk. Az ugye, 3725-en. Azt hiszem, ebből találunk majd olyat, ami használ.

De tegyük félre a viccet, mert ez komoly dolog. Az alap a potencia probléma. A programok közül van pár, ami kimondottan ennek a „megjavítására” való. A többit pedig a veled készített felmérés alapján tesszük mellé, csak és kizárólag hozzád igazítva, a TE számodra összeállítva.

Nekem is elég lesz az egy hónap? Nos, az egy hónap a nagy többségnek elég. Vannak kicsit makacsabb gondok, itt hosszabb idő is lehetséges. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e Neked hogy 2 hónap után a varázsceruza hosszú ideig rajzképes marad.

Nekem nagyon sűrű az időbeosztásom. Bizony, ez probléma. Ám nem hiszem, hogy nem lesz senki a kollégáim közül, akivel ne tudnánk egy – egy tréning időpontot megbeszélni. Ha mindketten rugalmasak vagyunk, menni fog.

Az is lehetséges, hogy a feleségemmel együtt jöjjünk? Amennyiben ez számotokra nem jelent gondot, részünkről rendben van. A készülékeink működnek duális üzemmódban is. Egy dologra azonban készülj fel! Ha együtt jöttök, akkor bizony az Ő libidója is megújul majd…

Rá lehet erre szokni? Nem, a Tudati Technológiás eszközök használatára nem lehet rászokni. Egyszerűen nem alakulhat ki semmilyen függőség.

Milyen mellékhatásokkal kell számolnom? Hát, ez itt a jó hír helye. A Tudati Technológia alkalmazásának csak pozitív mellékhatásai vannak.

Meg kell ehhez tanulnom valamit? Nézd, tudom, hogy a relaxációt tanulni kell – én magam is tanultam – és számos hasonló dologhoz tanulás és hosszú évekig tartó gyakorlás kell. A Tudati Technológiában az a szép, hogy nem kell tanulnod vagy gyakorolnod. Egy dolgot kell tenned: nyugodtan ülni egy kényelmes fotelben. A többit az eszköz elvégzi.

Akkor is működik, ha én nem teszek semmit? Igen, működik. A Tudati Technológiás eszköz a fény és a hang segítségével a kívánt frekvenciára állítja az agyműködésedet. És ehhez semmit sem kell tenned, akkor is működik.

Amikor a tréningnek vége lesz, akkor is megmarad az eredmény? Hát persze, sőt… A tréning olyan, mint amikor valamit építünk. Az elején még alig látszik valami eredmény, és azt gondoljuk, talán soha nem épül fel, aztán a végén ott a kész torony.


De várj, mert van itt még valami...

2 darab értékes bónusz

Ha most lecsapsz az ajánlatomra, akkor 2 db bónuszt is kapsz a rendelésed mellé...

Bónusz #1 – A nagy potencianövelő 50-es

A nagy potencianövelő 50-es E-book abban segít, hogy a visszanyert potenciád a lehető legjobb erősségben minél hosszabb ideig Veled maradjon.

És amit ad neked:

30 mágikus potencianövelő receptet, ahogy a legjobb séfek szeretik
10 szuper gyakorlatot, amivel frissen tarthatod férfiasságod
10 nélkülözhetetlen életviteli tanácsot a legjobb szakértőktől az egészségedért

Bónusz #2 – Meglepetés könyv (nyomtatott), amely segít rendben tartani megújult potenciádat

Ebben a könyvben egy tudományosan igazolt módszer abban segít, hogy edzésben tartsa azokat az izmokat, amelyek segítenek megőrizni a visszaszerzett erekciódat és megóvnak a prosztata kellemetlenségektől is.

Korrekt üzletnek tartod?

Bízom benne, hogy így van...

Már csak azért is, mert néhány ember valamilyen furcsa és önkorlátozó módon ellenáll annak, hogy 21. századi módon, anélkül, hogy vegyszerekkel mérgezné magát, visszakapja a potenciáját és hosszú ideig meg is őrizze azt.

Nehéz megmondani, miért tesznek így. Talán, mert azt számolgatják, ebből hány szem potencianövelőt vehetnének (elárulom, kb. 10 – 15 szemet)... vagy mert lusták arra, hogy hetente három téringen részt vegyenek egy hónapon keresztül... de az is lehet, hogy egyszerűen csak félnek attól az új élettől, ami akkor következik, ha elkezdik érezni a hatásait a tréningnek és az erekciójuk újra működik.

Ha potenciád helyreállásának a gondolata téged is megijeszt valamiért... akkor nyugodtan hagyd ki ezt a lehetőséget.

Tökéletesen megértem, ha valaki úgy gondolja, hogy a szexualitás nem is olyan fontos számára és igazából jobb is, ha nem kell a házastársi kötelezettség nyűgjével annyit foglalkozni. Az ő döntése.

Több embernél tapasztaltam már, hogy félnek megtenni az utolsó lépést, mert mi van, ha nem működik? Mi van, ha nekem nem válik be? Megértem, hiszen az ember tart az új dolgoktól.

De tudod, mi történt?

Néhányan közülük... végül mégis igent mondtak, és most már nagyon boldogok, hogy megtették. A párkapcsolatuk megújult és ők ismét egymásra találtak. És amit igazán nem is hittek, a munkájukban is sokkal sikeresebbé váltak (nem kell mindennek az értelmét és a miértjét kutatni, egyszerűen csak örülni kell az eredménynek).

Mert az, amit most kínálok neked...

Az egyik leghatékonyabb út, hogy visszakapd a potenciádat

Ha részt veszel a potencianövelő agytréningen, és pontosan követed az utasításokat, akkor MEGÍGÉREM, hogy tartósan visszanyered az erekciódat... és többé nem kell tabletták után szaladgálnod.

Bízz bennem, már Magyarországon is több száz embernél működött, így az ígéretem egyáltalán nem légből kapott.

Ha te is úgy látod, hogy eljött az ideje a változtatásnak, akkor kattints az alábbi gombra gyorsan

Mennyibe kerül?

Tudom jól, hogy a visszakapott potenciádnak köszönhetőn a pároddal megélt  szexuális együttlét örömét nem lehet pénzben mérni... sőt, bizonyos esetekben ez az érzés megfizethetetlen.

Az is lehet, hogy már túl sok pénzt költöttél el olyan szerekre, amelyek ideig - óráig segítettek, ám cserébe rombolták az egészségedet.

És az is könnyen lehet, hogy már rég lemondtál róla, hogy a potenciád újra a régi lesz.

Most azonban elérheted, hogy...

 • a potenciád újra a régi legyen
 • az erekciód tartós és megfelelően erős legyen
 • hogy hosszú távon örömöt tudj nyújtani partnerednek és önmagadnak
 • többé ne kelljen a neten a legújabb „csodaszerek” után kutatnod

Kapsz...

 • Három állapot felmérést (a kezdés előtt, középidőben és a végén)
 • személyre szabott tréning programsort
 • 13 tréning alkalmat
 • 2 darab értékes Bónuszt
 • és egy life coaching tanácsadást

És mindezt megkaphatod 45.000 Ft helyett csupán

29.990 Ft-ért 

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy az alábbi gombra kattintasz és kitöltöd a megrendelő lapot... hiszen mire is várnál, nem igaz?​​

De sietned kell, mert...

Ez a lehetőség az első 20 jelentkezést követően lejár!

Te is tudod jól, hogy egyetlen ajánlat sem tarthat örökké. Ez az ajánlat is ilyen... és sajnos korlátozott jelentkező számig tudjuk tartani.

Ha most nem lépsz, félő, hogy elfeledkezel róla... még akkor is, ha most úgy gondolod, vissza fogsz térni ide. Te is tudod, túl zajos az élet.

Pontosan ezért, nagyon szeretném, ha kihasználnád ezt az ajánlatot, mielőtt túl késő lenne.

És nem szeretném, ha később megbánnád, hogy most nem léptél. Azt meg még kevésbé szeretném, ha haragudnod kellene magadra, mert nem léptél akkor, amikor lehetőséged volt rá.

Tehát, az lenne a legszerencsésebb, ha most az alábbi kattintanál...

Mi fog történni?

Miután elküldted a jelentkezésedet:

 • kapsz egy válasz e-mailt, amiben visszaigazoljuk a jelentkezésedet és elküldjük a díjbekérőt
 • a díjbekérő átutalását követően visszaigazoljuk a befizetésedet
 • egy kollégánk ezt követően felhív, és egyezteti Veled az első felmérés időpontját
 • az első felmérést követően a tréninget végző agytrénerrel megbeszélitek az időpontokat
 • az első tréning előtt az agytréner elmondja neked, hogy milyen programsor alapján haladtok és a miérteket is megbeszélitek, aztán megcsináljátok az első tréninget
 • life coaching kolléganőnk felveszi veled a kapcsolatot és egyeztettek egy időpontot a coachingra
 • life coaching kolléganőnkkel megcsináljátok a coachingot
 • a megbeszélt időpontokban megcsináljátok a tréningeket
 • tréner kollégánk megcsinálja a középidős felmérést
 • a megbeszélt időpontokban megcsináljátok a tréning szakasz második részét
 • és végül lezárjuk a tréninget egy felméréssel

Ennyire egyszerű.

Kattints MOST az alábbi gombra..., hogy végre visszakaphasd a potenciádat

Szóval...

Tényleg készen állsz rá, hogy a lehető leghamarabb újra rendben legyen a potenciád?

Amint megteszed ezt a lépést, te is átélheted ugyanazt az érzést, amit sok férfi átélt már, aki a Tudati Technológiát választotta.

Akkor számíthatok rád?

Őszintén remélem! És remélem azt is, hogy csatlakozol azokhoz, akik már élvezik az előnyeit, annak, hogy részt vettek a tréningen.

De ehhez meg kell tenned azt az egyszerű lépést, hogy alábbi gombra kattintasz.

Jaj! Majdnem elfelejtettem...

Hadd vállaljam át ezt a terhet tőled...

Fogadd el tőlem ezt a 100%-os pénz-visszafizetési garanciát, annak bizonyságául, hogy amit ígértem, az teljesen igaz.

Csináld végig a tréninget, tartsd be azt, amire a saját érdekedben kérünk... és ha azt mondod, hogy nem igaz mindaz, amit ígértem, akkor csak írj nekem, és késedelem nélkül visszafizetem a pénzedet az utolsó fillérig.

Igen, ez egy 100%-ig kockázatmentes vétel a részedről – mi lehetne kellemesebb ennél?

Így már teljesen korrekt?

Akkor csak kattints gyorsan az alábbi gombra... és készen is vagy...

Baráti üdvözlettel: Máté Richárd

                  Tudati Technológia specialista

                                  agytréner

U.i.: Tény, hogy most kapsz egy 100%-osgaranciát. Ragaszkodom hozzá, hogy élj vele, ha úgy érzed, mert azt akarom, hogy elégedett legyél.

Én már 7 éve foglalkozom a Tudati Technológiával, így biztos vagyok benne, hogy amit kínálok, az működik. Ezért is merem vállalni ezt a garanciát.

Szóval, tényleg nem kockáztatsz semmit.