Weboldal címe
Weboldal alcíme
Elő karácsonyi akció: 
Az első 5 jelentkezőnek
45.000 FT + Áfa HELYETT 14.990 FT + Áfa
A következő 5 jelentkezőnek
45.000 FT + Áfa HELYETT 19.990 FT + Áfa

A következő 10 jelentkezőnek
45.000 FT + Áfa HELYETT 24.990 FT + Áfa
SZEREZZEN ÖRÖMÖT
PARTNERÉNEK ÉS ÖNMAGÁNAK

POTENCIA NÖVELŐ AGYTRÉNING,

HOGY ÁLLJON AZ A ZÁSZLÓ! 

Megoldást kínálunk, 100%-os diszkrécióval, egészségesen! 

Egy férfi számára a legkellemetlenebb érzés, ha nem tud úgy teljesíteni az ágyban, ahogy szeretne! Ez megalázó, mélyen felkavaró és negatív gondolatok özönét szabadítja el agyunkban. Ezerszám tett ez már tönkre kapcsolatokat! És százszámra vesztek el emiatt jó állások is. Mert bizony, ez a munkahelyi teljesítményünket is befolyásolja!

És valljuk meg őszintén, mi férfiak, szégyelljük, és nem teszünk ellene semmit. Legfeljebb bekapunk egy kis kéket, esetleg szerzünk valami kínai utánzatot. Utána meg csodálkozunk, ha tönkre megy a vesénk, nem bírja a szívünk. Mert orvoshoz nem fordulunk, nehogy már kiderüljön. Inkább kockáztatunk. Te is ezt tetted eddig?

Hazudunk önmagunknak

Közben tönkre megy az életünk. Elválunk, mert még a feleségünknek is szégyelljük elmondani. Elhagyjuk a párunkat, mert a sokadik kudarc után persze őt kezdjük el okolni. Azt mondod, azért van, mert már nem hat rád úgy szexuálisan… Meg a megszokás, és fölszedett, vagy éppen leadott pár kilót, stb. Szóval miatta van. UGYANAKKOR TE IS PONTOSAN TUDOD, HOGY EZ NEM IGAZ!

20-tól 90-ig minden korosztály érintett!

Sajnos igen, már a 20-as korosztály is érintett. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekvállalási kedv visszaesésében is szerepe van a potencia problémáknak. A pornó mértéktelen fogyasztása, a drogok és az alkohol használta már a 20-as éveikben járók jelentős hányadának potencia problémákat okoz.

A harmincasok – negyvenesek helyzete sem szívderítő ebből a szempontból. Bár más az ok, de a merevedési zavarok, potencia problémák náluk is jelentős számban megtalálhatók. Náluk a család fenntartás problémái, a párkapcsolati gondok, a munkahelyi stressz mind – mind hozzáadnak a gondok elmélyülésének.

Az ötven felettieknek pedig mindez összeadódva, hatványozottan csökkenti a libidót, a potenciát, és ebből adódóan a merevedés minőségét – már ha egyáltalán van – is.

Amit tudnunk kell: nem vagyunk hibásak, de tennünk is kell a megoldásért!

Már persze abban az értelemben, hogy a fentiek mind a korunkból fakadó, rohanó világhoz kötött problémák. Egy lelkész mondta, hogy Krisztus korában egy házaspár egy élet alatt nem élt meg annyit, mint a mai világban egyetlen év alatt! És ez igaz a minket ért behatásokra is. A lényeg, hogy tennünk kell a szenvedélyeinkké vált dolgok ellen – dohányzás, energiaitalok, cukrozott üdítők, alkohol, helytelen étkezés, mozgáshiány -, és tudnunk kell, hogy bár mi is benne vagyunk, azért ezek nagy részét a kornak köszönhetjük, amiben élünk!

A megoldás

Egy neves szexuálterapeuta szerint Magyarországon több probléma is van. Az egyik, hogy nálunk nincsenek felmérések. A másik, hogy az urológusok, akiknek ezzel kellene foglalkozniuk, nincsenek felkészítve a lelki okok feltárására. A harmadik pedig az, hogy az általános pszichoterápia nem alkalmas ennek a kezelésére. Na, itt jön a kérdés, hogy akkor mégis mi a teendő?

A teendő, hogy összeszedjük magunkat – és a bátorságunkat – és tegyünk a potenciaprobléma, merevedési zavar ellen!

Elő karácsonyi  AKCIÓNK: 

Az első 5 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 14.990 FT + Áfa

A következő 5 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 19.990 FT + Áfa

A következő 10 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 24.990 FT + Áfa

Bónusz: ajéndék könyv, ami fizikailag is segít rendben tartani a megújult potenciádat! (Egy bizonyított és tudományosan is alátámasztott tréning módszer kialakítójának a könyve, minden olyan információval és gyakorlattal, amire szükséged van.)

Az egyik külföldön és itthon is bevált megoldás a potencia problémák ellen az agytréning. Mert jó, ha tudjuk, minden agyban dől el. Lehet, hogy nem hiszed, de a potencia problémád is! Természetesen ez csak abban az esetben, ha nem szervi probléma okozza. A tapasztalatok szerint, azonban az esetek legalább felében nincs szervi probléma…

A potencianövelő – visszaállító – agytréninggel segítünk Neked, hogy újra úgy álljon az a zászló, ahogyan kell!

Miből áll a tréning?

A tréning minden esetben egy felméréssorozattal kezdődik. Elsőként egy 5 elemből álló tesztsorozaton megyünk végig (az akcióban most 6.000 Ft helyett ingyenesen), azután pedig egy Tudati Technológiás felmérés következik, a végén kiértékelő lap kitöltésével.

Ezt követi Life Coaching szakértő kolléganőnk kérdőíves felmérése, amelyben a problémát esetlegesen befolyásoló életkörülményeket, életviteli dolgokat elemzi Veled, és az értékelés után javaslatokat tesz a szükséges változásokra.

Majd az összes információ birtokában agytréner kollégáinkkal egy konkrétan rád szabott Tudati Technológiás programsort állítunk össze. Ez csak és kizárólag a TE programod lesz! Mert TE egyedi vagy, teljesen egyedi genommal, pszichével és élethelyzettel. A lényeg, ez a rád szabott programsor lesz az, amellyel elindulunk.

DE! A tréning során – 1 maximum 2 hónap – kapott programok értelemszerűen változtatják – pozitív irányba – az állapotodat. Ezért a tréning középső szakaszában egy újabb felméréssort készítünk, és szükség esetén módosítunk az egyéni programodon. Ezt követően pedig az új programsorral megyünk tovább. Amikor a tréning végére érünk, egy újabb tesztsorozattal lezárjuk a tréninget.

A tapasztalatok azt mutatják, ha nincsen szervi elváltozás, akkor a probléma megoldódott!

Amiért érdemes! 

Az agytréning többek között azért is nagyon hatékony, mert az agy olyan területeit mozgatjuk meg, amire az adott probléma megszüntetéséhez szükség van. Így például ha valakinek alvásproblémái vannak, és ez energiahiányt okoz, azt pótolni tudjuk. Ez is lehet egy lehetséges oka a merevedési zavarnak.

Másvalakinek az erős stressz okoz gondot. Ebben az esetben a stresszoldást éppúgy kezeljük, mint a potenciaproblémát.

Megint másnak párkapcsolati problémája van. Szereti a párját, de a szex mégsem olyan, mert ő mindig beszél, mindig balra teszi, amit jobbra kéne, mert sokat vásárol, mert... és a gát már ott van. Az ő esetében egy agyharmonizációs programot kombinálunk a potenciavisszaállítással.

És a sor még hosszan folytatható. A döntés mindenkinek a saját kezében van.

Az agytréning 100%-ban egészséges, megszámlálhatatlan pozitív tapasztalattal, eredménnyel és ZÉRÓ MELLÉKHATÁSSAL! Ja, de, mégis vannak mellékhatások: növeli az intelligenciádat (igen, lehetséges), növeli a koncentrációs képességedet, gyorsítja a reakció idődet, fejleszti a két agyféltekés gondolkodásodat és még estig sorolhatnám, de nem teszem. A döntés a tiéd. Én csak lehetőségeket mutatok.

Ha pedig gondolkozol, pár érv, hogy miért most:

1, karácsonyra - szilveszterre rendben leszel, és újra áll a zászló

2, a mellékhatásokkal az élet más területein is jobban - sokkal jobban - teljesítesz

3, a kedélyállapotod nagymértékben javul

4, magabiztos és pozitív leszel

5, és nem mellékesen, ha most jössz, spórolsz 30.000 Ft-ot

Elő karácsonyi  AKCIÓNK: 

Az első 5 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 14.990 FT + Áfa

A következő 5 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 19.990 FT + Áfa

A következő 10 jelentkezőnek

45.000 FT + Áfa HELYETT 24.990 FT + Áfa

Bónusz: ajéndék könyv, ami fizikailag is segít rendben tartani a megújult potenciádat!

Mi történik a jelentkezést követően? 

Jelentkezésedet követően rövid időn belül - pár óra, legfeljebb egy nap - kollégánk telefonon felveszi veled a kapcsolatot, közösen egyeztettek egy időpontot a tréninget kezdő felméréshez. Erről ezt követően kapsz egy tájékoztató e-mailt, amelyben minden olyan információt - helyszín, megbeszélt időpont, fizetési kondíció - megtalalálsz, amelyekre szükséged van az induláshoz.

Ez után következik a felmérés, abban az időpontban, amit egyztettetek. A felmérés előtt elintézzük a továbbiakhoz szükséges adminszitrációt és egyeztetést - számla, a Neked megfelelő tréning napok és ezeken belül az időpontok kiválasztása - aztán megcsináljuk magát a felmérést. 

A második alkalommal már az első tréningre jössz. Itt megismerheted a felmérés eredményét, és az agytrénerek által egyedül NEKED összeállított programsort, amivel elindulunk és a miérteket is elmondjuk. Ezt követően megkpasz minden szükséges információt magával a tréninggel kapcsolatban. És el is kezdjük, hogy aztán folytassuk egészen a tréning végéig.

Tudjuk, hogy ilynekor mindenki izgul kicsit. Belénk van kódolva, hogy tartunk az ismeretlen dolgoktól. Hidd el nincs miért. Minden alkalmon jól érzed majd magad. Kellemesen ellazulsz, megszabadulsz a stressztől és haladsz a kijelölt úton. Amikor pedig a végére érünk, akkor azt fogod tapasztalni, hogy sokkal jobban érzed magad, kiegyensúlyozott vagy, tisztábban látod a dolgokat, jobban teljesítesz minden területen és végre helyre álltak a dolgok.