Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Potencia és libidó problémák megoldása gyógyszer nélkül, véglegesen!

POTENCIA NÖVELŐ RECEPTEK 

Szűzérmék roston sült gombafejekkel, áfonyával 

Miért éppen fekete áfonya?

Nos, azért választottunk a rovat nyitó receptjének egy fekete áfonyás sültet, mert a fekete áfonyát a természet viagrájának is nevezik. Felszívja a felesleges koleszterint (tehát az egészségünknek is jó), ami azért jó, mert a koleszterint a véráramba kerülve lerakódik az érfalakra és csökkenti az érműködés hatékonyságát. Az pedig elengedhetetlen egy jól működő erekcióhoz. A szakemberek szerint a heti 3 – 4 alkalommal történő fekete áfonya fogyasztás már kifejti jótékony hatását.

És akkor a recept:

Szűzérme szeletek roston sült gombafejekkel, áfonya lekvárral (karajjal, vagy más hússal is készíthető)

Hozzávalók:
80 dkg szűzérme
10 - 15 dkg füstölt szalonna (ízlés szerint)
10 - 20 dkg vegyes zöldség (ízlés szerint)
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
5 dkg paradicsompüré
1 babérlevél
6 dkg zsír
0,5 dl olívaolaj
3 dkg vaj
5 dkg liszt
1 evőkanál fekete áfonya
2 dl vörösbor (száraz vörösbor kell bele)
10 dkg gombafej
1 dl konyak (én remek 7 éves örmény konyakot használtam, de más is megteszi)
só (ízlés szerint)
bors (ízlés szerint)

Elkészítés:

A húst szeletekre vágjuk, és megtűzdeljük a szalonnacsíkokkal, aztán ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A zsiradékot felforrósítását követően a hússzeleteket hirtelen megsütjük (barnás kérget sütünk rá), aztán kiszedjük egy tálba.

Kis kockákra vágjuk a hagymát és a vegyes zöldséget a zsiradékban megpirítjuk. Ezután paradicsompürét és lisztet teszünk hozzá, és ezt barnára pirítjuk. Majd ezt követően beleöntjük a vörösbort és egy kevés vízet. Végül hozzáadjuk a fokhagymát, a babérlevelet és az egészet egybeforraljuk. Amikor készen vagyunk az egészet a hússzeletekre öntjük, majd együtt puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, az egészet kiszedjük egy tálra.

TIPP: A mártást ízesíthetjük 1frissen facsart narancs levével és fekete áfonya lekvárral is. Aztán felforraljuk és szűrőn keresztül a húsra csorgatjuk, aztán hozzáadjuk a konyakot. (Mennyei lesz.)

Tálalásnál minden hússzeletre tehetünk egy szelet narancsot, és arra a roston sült gombafejet, amibe fekete áfonya lekvárt teszünk (díszítésként). A hússzeletek mellé szedjük a megmaradt mártást, és már tálalhatjuk is.

Köretként illik hozzá a röstli burgonya, a steak burgonya és a burgonyaropogós is.