Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

Csaba Beatrix vagyok, coach, tréner, mediátor és önismereti terapeuta

Máté Richárd vagyok, Tudati Technológia specialista és agytréner 

 
Az emberi kapcsolat lesz hamarosan a legértékesebb kincs a világon. Társadalmi és üzleti viszonylatban a kapcsolati tőke már ma is aranyat ér. De amikor az érzelmi kötődés hiányzik az életünkből, akkor jövünk rá, hogy a külsőség, de még a vagyon is csak féllábú szék. Mert a legcsodálatosabb dolgok sem boldogítanak, ha nincs kivel megosztani.
Szívügyem az Ember. Hiszek a minőségi élet kreatív teremtő erejében. Ám azt is tudom, hogy mindez akkor értékes a számunkra, ha van kivel élvezni az életet. 
Számos kapcsolat siklik félre a leterheltség és káros stressz okozta konfliktusok miatt. Pedig igazolt tény, hogy a szerelem, az intellektuális közös nevező és a minőségi együttlét szoros kötelék egy kapcsolatban. Sőt az öröm megélése kifejezetten jótékony hatású a szervezetre. 
A jó azonnal "gyógyít". 
A szerelem és annak testi-lelki megélése valóban boldoggá tesz. Erőforrásként szolgál az èlethez. Ezért koránt sem mindegy, milyen minőségben éljük meg. Tartós, jó párkapcsolat pedig nincs minőségi szexualitás nélkül. 

2 in 1 
Az érintés hatalma...
A testiség önmagában nem elég! Az érzelmi intelligencia teszi teljessé az élményt. Elmélyíti a kötődést, minőségivé teszi a szerelmet.
Ebben segítem a hozzánk fordulókat. Így tesszük még intenzívebbé a Tudati Technológia alkalmazásának önnagáért beszélő eredményeit.

Coaching: 

Executive power coaching

Executive woman secret

Co-vezetői coaching

Team coaching

Family teamcoaching családi vállalkozások számára

Life coaching

Életstratégia tanácsadás

Woman coaching

Az életemnek két fontos területe van. Az egyik a média, amelyben már több mint 20 éve dolgozom. Voltam újságíró, rovatvezető, szerkesztő, főszerkesztő (Magyar Hírlap, Mai Nap, Tina magazin, Budapesti nap, SCM Magazin, Progresszív Magazin), és vezettem lapkiadókat is (egy angol tulajdonút 4, egy németet pedig 10 évig). Jelenleg is egy magazin főszerkesztője vagyok, egy kiadónak pedig a marketing és terjesztési területét vezetem.

A másik fontos terület az életemben a Tudati Technológia. 10 évvel ezelőtt találtam rá az AVS (audio visual stimulation) technológiára és 2012 óta alkalmazom napi szinten. Számos képzést követően lettem AVS master tréner (agytréner) és Tudati Technológia specialista.

A Tudati Technológián belül három területtel foglalkozom kiemelten.

Az egyik a sport, ahol számos eredményt értünk már el csapat- és egyéni sportokban egyaránt.

A második szakterület az üzeleti élet támogatása Tudati Technológiával.

A harmadik pedig a potencia és libidó kezelések, ahol a Tudati Technológia szintén jelentős eredményeket és boldog párkapcsolatok produkált már.